Weblap készítés és weboldal bérlés

Legyen új generációs éttermi weboldala és online ételrendelés rendszere havidíj alapon.Vagy vásárolja megy egyszeri díjért elérhető árakon. Próbálja ki kész rendszereinket: Pizzéria webshop I Éttermi program I Gyorsétteremi weboldal. Kérdése van? Hívjon bizalommal.

Profi vendéglátós weboldal igényes vendéglátósoknak!

Amit fontos tudnod a kiválasztás előtt.

Rugalmasság és átalakíthatóság

5 nagy témát dolgoz fel a bemutató rendszer. Válaszd akár a Pizzéria,Gyorsétterem,Étterem,Cukrászda témákat bármelyik bármire átalakítható. Ezek a demó weboldalak azért lettek elkészítve hogy kézen foghatóan is ki tud próbálni a rendszert az étlap mintákon át az online kaja rendelésig. A szerződéskötés után veled közösen alakítjuk át a neked tetsző sablont, ha nincsenek jó fotóid, videóid nem probléma külsős partnerünk segít korrekt áron ha profi fotókat szeretnél. A design arculathoz alakításának van egy egyszeri költsége ami 20.000 Ft.

Bármilyen konyhára alkalmazható!

Legyen Ön egy személyes kis vendéglátós saját büféjében,vagy most induló vállalkozó.Akár már nagy étterem tulajdonos a rendszer egy havidíjon működik, különböző piacokra szegmentálva a jobb eredmény elérésért. A weboldal sablonok tudása azonos. A lehetőség mindenkié és bármilyen fajta konyhára alkalmazható. A szimpla Magyaroson át a gyorsétteremig és akár kávézók és cukrászdáknak is tökéletesen megfelel. Próbálja ki az összes elkészült sablonunkat és rendszerünk tudását.

Online érelrendelést szeretne éttermének?

Legyél modern vendéglátós! Most divatosan mondva OKOS vendéglátós miért is mondom ezt? Gondolj bele hány olyan új vendéget tudnál szerezni azzal hogy online is tundnának tőled rendelni? Nah látod. Rohanó világunkban sajnos nem mindig van idő arra hogy le menjünk egy étterembe vagy egy büfében de nagyon jól esne enni egy jó hamburgert vagy egy finom ebédet vacsorát rendelni. És ez a szegmens az amit megcélozhatsz velünk KOCKÁZAT NÉLKÜL. A rendszert meglévő weboldalhoz is be tudjuk építeni vagy válasz az itt felsorolt demo rendszerek közül. A különbség csak annyi hogy ha van weboldalad nem számítunk fel havidíjat csak 100 Ft / eladási jutalékot.

Nincsenek rejtett díjak

Nálunk nincs hűségidő. Nem titok hogy célunk az hogy az hogy új weboldala sikeres legyen! Online ételrendelései dinamikusan fejlődjön, és éttermét minél több ember megismerje és meglátogassa. Hiszen a cél közös! Önnek minél több rendelése van,akkor a mi jutalékunk is párhuzamosan termelődik. Egy csapatban dolgozunk csak mi a háttérben.
Ha szeretné hogy Önnel együtt dolgozzunk a lehetőség az Öné. A havidíj összetétele és a megelégedettségi színt folyamatosan szinten tartása végett 3 havonta lehet a rendszer kikapcsolását kérni. A fizetés pedig 3 hónapos előre utalással történik. (24 órás feltöltés garancia szavatolja ha nem történik meg akkor 1 hónapot ajándékba adunk) Az ételrendelésből összegyűlt jutalék elszámolása pedig havonta történik.

Céges weboldal készítés és bérlés, online ételrendelési rendszer vendéglátós rendszerek

Önre szabjuk,Mi tartalom kezeljük az Ön irálymutatásával,Karbantartjuk
Legyen profi ételrendelési rendszere akár havi 9900 Ft-ért vagy fix 295.000 Ft ért. Egyszerű étterem weboldal készítés 168.000 Ft.

havidij

Étterem Arculattervezés és weboldal design készítés – Étterem weboldal sablon

Minden jog fenntartva. PAPA – Éttermi szoftver és ételrendelési rendszer – Pizza rendelés online

info(kukac)papapizza.hu +36 30 254 3761